Νέο απόκτημα στην έκθεση «Ιωάννα Παπαντωνίου ‘Ντουλαμάς’ ο μεγαλοπρεπής Ένα πανωφόρι αλλιώτικο από τ’ άλλα»

Ένα σπάνιο αντικείμενο, ένα πανωφόρι που ανήκε στην οικογένεια Γιαννοπούλου από το Ναύπλιο,  δημιουργία του Ναυπλιώτη ράφτη, ο οποίος έραβε και τη βασίλισσα Αμαλία, είναι το νέο απόκτημα του ΠΛΙ, που θα πάρει τη θέση του στην έκθεση «Ιωάννα Παπαντωνίου ‘Ντουλαμάς’ ο μεγαλοπρεπής. Ένα πανωφόρι αλλιώτικο από τ’ άλλα», στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

Η παρουσίαση, προς τιμήν της οικογένειας του δωρητή Αριστείδη-Νικολάου Γιαννόπουλου, θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου, 11.30-12.30, με ανοιχτή ξενάγηση από την Ιωάννα Παπαντωνίου.

Έκθεση: "Ιωάννα Παπαντωνίου 'Ντουλαμάς' ο μεγαλοπρεπής. Ένα πανωφόρι αλλιώτικο από τ' άλλα"

Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η έκθεση "Ιωάννα Παπαντωνίου 'Ντουλαμάς' ο μεγαλοπρεπής. Ένα πανωφόρι αλλιώτικο από τ' άλλα", που διοργανώνει το ΠΛΙ στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138. 

Περιοδική έκθεση στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας 'Σταθμός" του ΠΛΙ

Περιοδική έκθεση με θέμα παιχνίδια από μέταλλα διαφόρων ειδών λειτουργεί στο ανακαινισμένο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας "Σταθμός" (πάρκο ΟΣΕ, Ναύπλιο).

Η έκθεση, που συνοδεύεται από το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Παίζουμε;", θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου 2019.

"Παίζουμε;". Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Παίζουμε;" για παιδιά του νηπιαγωγείου και όλων των τάξεων του δημοτικού, ξεκίνησε ήδη στο ανακαινισμένο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας "Σταθμός" (πάρκο ΟΣΕ, Ναύπλιο), με αφορμή την περιοδική έκθεση με θέμα παιχνίδια και αντικείμενα από μέταλλα διαφόρων ειδών.

Μαθήματα χορού για παιδιά

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τα μαθήματα χορού για παιδιά, που έχει εντάξει το ΠΛΙ στα εκπαιδευτικά του προγράμματα.
 
Να θυμίσουμε ότι τα μαθήματα θα γίνονται στο ανακαινισμένο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας "Σταθμός", στο πάρκο του ΟΣΕ.