Βραβείο στην Πρόεδρο του ΙΒΠ

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις, στο πλαίσιο των εργασιών της 17ης περιόδου των «Διεθνολογικών Συναντήσεων Ναυπλίου» (23-25 Σεπτεμβρίου, Βουλευτικό και Fougaro Artcenter, Ναύπλιο).

Νέα έκδοση του ΙΒΠ

Κυκλοφόρησε μια ακόμα έκδοση από το Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου. Πρόκειται για τον κατάλογο της έκθεσης "1922-2022. Ο Καραγκιόζης ταξιδεύει με το τραίνο", που φιλοξενήθηκε στα βαγόνια του Μουσείου Παιδικής Ηλικίας "Σταθμός", στο Ναύπλιο.

Εγώ ο Καραγκιόζης, "1922-2022. Ταξιδεύοντας έναν αιώνα με το τραίνο»

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ, Γιάγκος (2022), κατάλογος έκθεσης, δίγλωσση έκδοση (ελληνικά-αγγλικά). Μετάφραση: Ιόλη Ανδρεάδη, 16x20 εκ., σ. 270, 4χρ. Χορηγός: Βικτωρία Καρέλια. Τιμή: € 20,00
 

 

 

Νέα έκθεση στη 'Σοφρώνη 13"

"Ενδυματολογικοί κώδικες - Τα ενδύματα των προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής από τη συλλογή του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου" είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης, που ανοίγει τις πύλες της στο κοινό το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, στον πολιτιστικό χώρο του ΙΒΠ “Σοφρώνη 13”, στο Ναύπλιο.

Κατάλογος έκθεσης "Παιδιόθεν..."

Κυκλοφόρησε ο δίγλωσσος (ελληνικά-αγγλικά) κατάλογος της έκθεσης "Παιδιόθεν...", που φιλοξενείται στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας "Σταθμός", στο Ναύπλιο.

Στον κατάλογο περιλαμβάνονται εκθέματα και κείμενα σχετικά με τις ενότητες της έκθεσης.